Sztárok

Colin Firth üzent Pallavicini Zitának

Pallavicini Zita és Cseke Katinka párosa az egyik legérdekesebb duó az Ázsia Expresszben. Az elmélkedések, amiket folytatnak, mindig külön show. Most például Zita és Colin Firth viszonyáról volt szó...

Cseke Katinka és Pallavicini Zita párosa az egyik kedvencünk: ahogy biztatják egymást, de közben be is szólnak egymásnak, mindig megnevettet minket. Az tuti, hogy mindent megéltek ők ketten, de inkább a színésznőt éri több baleset. Cseke Katinkáékra nemrég ráesett a tető, előtte pedig már többször elmondta, hogy feladja a játékot, persze ez sosem volt komoly. Az biztos, hogy az Ázsia Expressz számukra egy hatalmas kaland, egyiküknek sem volt része ilyenben azelőtt. Azt viszont nem láttuk jönni, ami a mai epizódban teljesedik ki. 

Egy platón utazva mesélt cannes-i élményeiről Pallavicini Zita Katinkának. Kiderült, hogy Zita tudósított a filmfesztiválról, találkozott Kevin Baconnal, sőt interjúzott Colin Firthszel. A sármos angol színész pedig egy különleges üzenetet is írt neki… „Egy másik alkalommal, amikor találkoztunk, írt nekem egy papírt, hogy sok szeretettel a szép Zitának, és aláírta. Ezt évekig a fürdőszobai tükör mellett tartottam, hogy ha rossz kedvvel ébredek, mindig felvidítson” – mesélte a grófnő Katinkának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top