Sztárok

Baukó Éva szerint tanúk vannak arra, hogy Havas hazudik

Most akkor Baukó Éva Havas Henrik személyi asszisztense volt, vagy sem? Mind a ketten mást mondanak.

Baukó Éva szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket, azt mondja, a zaklatás akkor történt, amikor az asszisztenseként dolgozott. Havas a N1TV videójában reagált, azt állítja, hogy Éva soha nem volt a személyi asszisztense, és futó ismeretségük abból ered, hogy Baukó apukájával vagy nagypapájával, aki szerinte a békéscsabai téglagyár igazgatója volt, baráti viszonyt ápolt. Havas Henrik még azt is kifejtette, hogy Éva sztorija nemcsak szerinte, hanem szakemberek szerint is egy jól felépített hazugság, és sablonszövegekből állította össze.

Az ügyben Baukó Éva is újra megszólalt. „Rengeteg támadást kaptam, de ezeket már megszoktam az évek során. Ugyanakkor szeretném tisztázni, hogy tanúim is vannak arra, hogy Havas Henrik személyi asszisztense voltam. Henriknek volt egy Krisztián nevű sofőrje, aki mindenhova furikázta őt, és szintén tudott rólam. Havas még Liptai Claudiának is úgy mutatott be, mint a személyi asszisztensét, de amikor műsora volt a Story TV-n, a felvétel után ott is mindenki az asszisztenseként ismert meg. Nem tudom, hogy nem képes emlékezni erre. Ráadásul sem apám, sem egyik nagyapám sem volt téglagyár-igazgató” – mondtaa Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top