Sztárok

Pumped Gabo: A nők dolga a főzés

Új kihívás elé állította a Celeb vagyok, ments ki innen! stábja a versenyzőket: ezúttal már kettéosztották őket, így kell küzdeniük. Az egyik csapatkapitány Gabo, akinek a beszólásaira most sem kellett sokat várni.

Pumped Gabo már most nagyon sok vitát szított a Celeb vagyok, ments ki innen! adásaiban. Mondjuk, ez nem meglepő, a Pumpedékben gyakorlatilag állandóan veszekedtek az exével, Sebestyén Ágival. Az hagyján, hogy lusta, és semmit nem csinál meg, amit rábíznak – kezdetnek leszakította a közös zuhanyzót, utána pedig megevett egy csomó chipset és megitta a kólát, ami tiltott volt, ezért Anger Zsolt és Pintér Tenya munkája hiábavaló volt. Most egy nagy feladatot bíztak rá, amit azért nem biztos, hogy megugrik, mindenesetre úgy tűnik, hogy erősen próbálkozik bebizonyítani, hogy lehet rá számítani. 

Bár a nézők csak a mai adás előzetesében láthatták, de Kiss Ramóna és Puskás Peti két részre osztották a társaságot. A két csapat nem kommunikálhat egymással, és mostantól egymás ellen küzdenek tovább a dzsungel királya avagy királynője címért. Gabo csapatában a hölgyek szép számmal képviseltetik magukat, ezért gyorsan tisztázza is egyik férfi csapattársával a feladatokat. A realityhős kifejti: a nők dolga a főzés és a mosogatás, de nekik, férfiaknak kell vállalni a tűzrakást és a fahordást. Sőt! Arra a következtetésre jut, hogy neki kell gondoskodni a lányokról, ami hatalmas felelősség. „Miénk kell, hogy legyen a vezetői és a családapai szerep!” – mondja. Hogy mindezt pontosan hogyan is képzeli el Gabo, és hogy a táborlakó amazonok mit szólnak majd, ha megtudják, Gabo az apukájuk, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top