Sztárok

Shane Tusup első közös képükkel mondott köszönetet Katinkának

Hosszú Katinka és Shane Tusup már több mint 6 éve egy pár, 2013-ban kötötték össze hivatalosan is az életüket. Az úszóedző most első közös képükkel köszönte meg feleségének, hogy megváltoztatta az életét.

Az utóbbi pár hétben Shane Tusup botrányaitól volt hangos a sajtó – leordította egy úszóedző fejét, majd a közösségi oldalán magyarázta meg tettét. Minden ilyen ügytől függetlenül, abban biztosak lehetünk, hogy imádja a feleségét, és minden cselekedetével őt védi, vagy ösztönzi. Shane a közösségi oldalán köszönte meg Hosszú Katinkának, hogy jobbá tette az életét, ráadásul egy igazán retró fotóval. 

 „Megváltoztattad az életemet, pedig nem állt szándékodban, nem hiszem, hogy valaha el tudom mondani, mit jelentesz számomra. Nem tudom elképzelni, hogy milyen lenne az életem nélküled” – írta Shane Tusup Katinkának. A kedves szavakra mindenképp szüksége volt az Ironladynek, hiszen most derült ki, hogy 3 év után nem őt választották a világ legjobb úszónőjének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top