Sztárok

Meglepő ajándékot választott Gáspár Laci a feleségének

Egyetlen alkalommal, egy speciális szuperkoncert erejéig összeáll Magyarország 7 különlegesen sikeres férfi énekese, Oláh Gergő, Kökény Attila, Emilio, Gitano, Takács Nikolas, Freddie és Gáspár Laci. Utóbbi ezzel készül felesége születésnapjára.

Egyszerre, egy közös produkcióban, különleges repertoárral áll színpadra Magyarország 7 sikeres férfi énekese 2018. április 12-én a Papp László Budapest Sportarénában. A SEVEN Limited Edition koncerten fellép Kökény Attila, Freddie, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano és Emilio. A szervezők szándéka szerint a SEVEN olyan koncertsorozat lesz, mely a legjobbakat képviseli és gyűjti össze egy-egy műfajon belül. Ennek első darabja lesz az áprilisi Aréna buli, melyen a magyar zenei élet megkérdőjelezhetetlen nevei, a közönség és a szakma által egyaránt elismert férfi énekesek, megjelenésében is elegáns, repertoárját tekintve pedig egyedülálló műsorral állnak színpadra. A hét szuper hangú énekesnek a napokban megjelent az első videoklipje – ezt a dalt is hallhatják azok, akik kilátogatnak a koncertre.

Gáspár Laci azt is elmondta, hogy a szórakozáson kívül egy másik célja is van: ezzel lepné meg feleségét születésnapja alkalmából. „Nagyon szeretek a srácokkal dolgozni: egymás dalát énekeljük, egymást kísérjük, én például basszusgitározni fogok, amíg mások énekelnek. És még egy dolog, ami miatt különleges lesz számomra a koncert: aznap, azaz április 12-én van a feleségem születésnapja” – Gáspár Laci, akiről köztudott, hogy nem folytja el az érzelmeit, bátran sír, ha a helyzet úgy adódik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top