Sztárok

Cicciolina elmondta, hogyan vesztette el a szüzességét

Milyen hasznos, hogy Cicciolina is bekerült a dzsungelbe utazó sztárok közé – máris megtudtunk egy csomó dolgot, amire eddig nem derült fény. A legújabb sztoriban azt is elárulta, hogy veszítette el a szüzességét.

Valljuk be, Cicciolina nélkül unalmas lenne a Celeb vagyok, ments ki innen! Az egykor politikai babérokra törő művésznő többször poénkodott már a szájába vett különböző dolgokkal, a minap megmasszírozta Kabát Petit, és elmondta, hogy milyen kapcsolatban állt azzal a bizonyos lóval. Most pedig egy újabb cifra sztorit osztott meg, ezúttal Babett és Andika voltak a fültanúi. Cicciolina a tőle megszokott kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, hogyan, kivel és mikor vesztette el a szüzességét. A szexdíva elmondása szerint egy „cafe lattéval” keveredett szexuális viszonyba mindössze 13-14 évesen.

„Nekem egy néger fiú vette el – utalt a szüzességére Cicciolina. – Egy afrikai. Budapesten voltam, és az egyetemre jártunk le táncolni. A barátnőm vitt le, ott voltak orvostanhallgatók. Csak caffe latténak hívtam, mert olyan kis világosbarna volt. Nagyon szép volt és vidám, az tetszett benne, hogy mindig hülyéskedett. A vége az volt, hogy felvitt az egyetemi szobájába – 13-14 éves lehettem. Az volt a ciki, hogy az ágya hátulján vasrács volt, ahhoz nyomott hozzá, eléggé fájt. Az ágy tele volt vérrel – megfogadtam, hogy bár gyönyörű dolog a szex, hónapokig nem fogok ilyet csinálni” – mesélte a művésznő Babettnek és Andikának, akik elképedve hallgatták a meghökkentő történetet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top