Sztárok

Az életben is egy párt alkotnak az Oltári csajok főszereplői

Az Oltári Csajok Angélája és Márkja, azaz Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint az RTL Klub Reggeli műsorában főztek, ám az élő bejelentkezésből kiderült, hogy több van közöttük, mint kollegiális viszony.

Minden jel arra utal, hogy az Oltári csajok egyik szerelmespárját alakító Jaskó Bálint és Horvát Sisa Anna nemcsak a sorozatban, de a való életben is összejöttek. Ma ők voltak a RTL Klub Reggelijének vendégei, együtt főztek. A műsor szüneteiben többször is bejelentkeznek élőben a stúdióból, most is így történt: az egyik nézőtől érkezett egy kérdés, hogy ők tényleg együtt vannak-e. Nem erősítették meg, viszont nem is cáfolták – amikor nekik szegezték a kérdést, mindketten elpirultak, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy tényleg van köztük valami. 

Peller Anna és Garami Gábor nem hagyta abba a kérdezősködést, így mégis elárultak valamit. „Szerintem ők járnak” – mondta Peller Anna, mire a két színész csak kínosan köszörülte a torkát, és próbálta megkerülni a témát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top