Sztárok

Antonio Banderas a budapesti karácsonyi vásárban sétálgatott

Antonio Banderas nem először jár Magyarországon, sőt! A színész egyik kedvenc városa Budapest, ezt már többször is elmondta – most éppen a karácsonyi vásárban sétálgatott, amiről videót is posztolt.

Vajna Timi legjobb barátja Budapesten tartózkodik. Ha még nem találtad volna ki, kiről van szó: Antonio Banderas, akivel Andy Vajna felesége többször is lógott már együtt. Ugyebár több hollywood-i filmben is nagy szerepet játszott a filmmogul, ezért vannak ilyen jóban. Szóval, a lényeg, hogy ha találkoznál Antonióval, sétálgass a karácsonyi vásárban, nagy valószínűséggel összefuthatsz vele. 

Care to join me in Budapest? Saludos desde #Budapest. ¿Os venís? With @nickykim2807 #xmasmarket #hungary #hungria

Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) által megosztott bejegyzés,

A színész nem először jár Budapesten, többször is volt már látogatóban, és számtalan filmet forgatott itt. Többek között az Evitát, amelyben Madonna mellett szerepel. Banderasnak ez az éve egyébként nem a legjobb: januárban szívrohamot kapott, nemrég pedig elhunyt az édesanyja, ami eléggé megviselte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top