Sztárok

Tilla szerint Hevesi Tamás valamit túltolt

Tegnap bebizonyosodott, hogy Horváth Csenge és Hevesi Tamás tökéletes párost alkotnak a Sztárban sztár + 1 kicsiben. A produkció nagyon jól sikerült, bár az énekes kicsit túlmozogta, amit Tilla meg is jegyzett.

Fésűs Nelly lánya még csak 15 éves, de már kész nő – elképesztően jól áll neki a színpad, amit a tegnapi produkcióban is láthattunk. Hevesi Tamással jó párost alkotnak, a zsűri is agyondicsérte őket. Horváth Csengének egyébként már barátja is van, akit az előző adásban láthattunk is a színfalak mögött. A duó most Sean Paul és Dua Lipa közös számát adta elő a Sztárban sztár + 1 kicsiben, amitől a zsűrinek tátva maradt a szája, bár az Interpol-nyomozásba keveredett Hevesi Tamás egy kicsit túltolta a szám elejét. 

„Csenge, ezt olyan szépen vitted, gyogyó papa mellett” – kezdte a mondandóját Tilla, de nem állt meg ennyinél. „Tamás, az elején kicsit olyan voltál, mint aki valamit túlzásba vitt” – viccelődött a műsorvezető, mire a zsűritagok megjegyezték, hogy pont úgy néz ki, mint a nagybani piac melletti használtautó-kereskedés eladója. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top