Sztárok

Átsegítette apját a túlvilágra Molnár Anikó

Amikor a papa meghalt, a lány egy látót hívott.

Azt írja a Bors, hogy bár harminc év kimaradt az apa-lánya kapcsolatból, Molnár Anikó és édesapja között az utóbbi években minden rendeződött. A férfi hazaköltözött külföldről, és lányával végre újra közel kerülhettek egymáshoz. Anikónak mindig is hiányzott az apukája, aki még kiskorában elvált édesanyjától. Az utóbbi években igyekeztek bepótolni az egymás nélkül telt időt, de az élet közbeszólt, az egykori valóságshow-hős mindössze tíz évet kapott szeretett édesapjából.

„Magas tüdővérnyomás betegségben szenvedett édesapám, ami gyógyíthatatlan – mondta Molnár a lapnak. – Ez időzített bomba volt nála. Páros, tüdő- és szívtranszplantációval megmenthető lett volna, de az orvosok levették róla a kezüket, mert ötvenéves kor felett nem végeznek ilyen beavatkozást, édesapám pedig már hetven volt.”

Amikor Molnár Anikó édesapja elhunyt, az egykori tévésztár azonnal cselekedett. „Rögtön felhívtam egy látó ismerősömet, hogy apu át tudjon kelni a túlvilágra, ami meg is történt. Annyit tudok róla, hogy teljesen nyugodt, és majd a leendő gyermekem mellett lesz az ő jelenléte erősen érezhető, az ő útjait fogja egyengetni – mondja. – Még fel sem fogtam az egészet, pedig már jó pár hete, hogy apu elment. Az utolsó szava az volt: kislányom. Éppen telefonáltunk, amikor örökre lecsukta a szemét. Hatalmas mérföldkő ez az életemben, nem hiába mondják, hogy ilyenkor nő fel igazán az ember. Ez is egy tanulási folyamat, amely legalább közelebb hozott a testvéremhez.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top