Sztárok

Mi történt Hajdú Péter fejével?

Hajdú Péterről mostanában meglepően keveset hallani, bár ő naponta többször is frissíti a közösségi oldalát, sok mindent megoszt az életéből. Mi viszont leragadtunk egy pár nappal ezelőtti képénél...

Hajdú Péter a válása óta belevetette magát a munkába, a minap is csak annyit hallottunk felőle, hogy szívesen ismerkedne, de nem hajtja a nőket, hisz abban, hogy rátalál az igazi, amikor készen áll. A showman több produkciót is felügyel, ezenfelül házigazda a nevével fémjelzett műsorban, és a gyerekeket is gyakran elviszi kirándulni. Az egyik műsora forgatásáról osztott meg egy fotót Szabó Győzővel és Vastag Csabával, a képen rá sem ismertünk.

A képhez több hozzászólás is érkezett, a rajongói zöme azt állítja, jót tett neki a válás, előnyére változott. Nos, valljuk be, szinte hihetetlenül makulátlan az arca, pont olyan, mintha rátették volna a képre. Szerinted mi történhetett?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top