Sztárok

Luxus Vivi bikiniben mutatta meg szuper alakját

Vasvári Vivien már hetek óta a Maldív-szigeteken tengeti mindennapjait és a rajongói legnagyobb örömére nem rest olyan képeket posztolni, amiken megmutatja tökéletes testét.

Vasvári Vivien a Feleségek luxuskivitelben utolsó epizódjában jelentette be, hogy terhes, bár azt addig is sejteni lehetett, több jel utalt rá. Az egykori atlétának még így, 19 hetes terhesen is hihetetlenül jó alakja van, szinte alig látszik, hogy már elkezdett nőni a pocakja. A luxusfeleség és vőlegénye, Fecsó a Maldív-szigeteken nyaralnak éppen, de addig sem maradunk fotók nélkül – Vasvári Vivien elkényezteti a követőit. A napokban például elkészítette minden idők leginkább zavarba ejtő reklámját, de bikinis képeket is posztolt bőven, íme egy a sokból. Vagyis… Legyen kettő!A műsorban gyakran találták meg Vivit a testével kapcsolatban, méghozzá azzal, hogy túl vékony. A legtöbbször Csősz Bogi szólt be neki, bár ahogy ezt Vivi is elmondta, valószínűleg azért, mert féltékeny rá. Mindenesetre a rajongói odavannak érte, bár a legfontosabb, hogy Fecsónak tetsszen, mégiscsak ő lesz a férje. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top