Sztárok

Korda Györgyék órabére több százezerre rúg

A sztárgázsi mindig érdekes téma. Csepregi Éva és Korda Györgyék most elárulták, hogy mennyit kérnek egy fellépésért

A Bors a sztárok pénztárcájában turkált. Kovács Kati és Zoltán Erika nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy mennyit kérnek egy fellépésért, de Csepregi Éva és Korda György szívesen elárulta.

Csepregi Éva 350 ezer forinttól vállal fellépést. „Nem mindegy, hogy egy fesztiválon vagy egy klubban kell fellépni, és természetesen az is fontos tényező, hogy milyen időszakban és melyik városban. A rendezvény jellegét is figyelembe kell venni, mert más az ár, ha egy koncertről van szó vagy egy ki­sebb fellépésről” – magyarázta a Neoton énekesnője.

Korda György is elárulta mennyit kérnek, és az is kiderült, hogy az összeg több ember között oszlik el. „Lehet, hogy többet érünk, de 400 ezer Ft+áfa az az összeg, amit bárhol alkudozás nélkül, boldogan kifizetnek nekünk. Ez egy minimum ötvenperces, félplayback fellépést jelent, ami a technikus, a sofőr, Klárika és az én honoráriumomat tartalmazza” – mondta Korda György.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top