Sztárok

Köllő Babett a luxus előtti életéről vallott

Köllő Babettet a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerte meg az ország, a fiatalkoráról azonban nagyon keveset mesélt. Kiderült, nem mindig élt fényűzésben, hiszen átlagos családból származik.

Sokan nem tudják, hogy Köllő Babettnek nem volt mindig ilyen élete. A színésznőként dolgozó Babett átlagos családból származik, nem volt mindig csupa csillogás az élete. Bár sokan már úgy ismerték meg, mint aki 10 milliókat érő szülinapi ajándékot akar és luxuspartikat tart, nem volt ez mindig így. Babett a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik epizódjában beszélt korábbi életéről Pumped Gabónak. 

„Teljesen átlagos családból származom. Megvolt minden, ami kellett, de nem volt ilyen nagyon extra. Volt mindenféle pasi az életemben, nem voltam mindig ilyen helyzetben. 12 éve ismerem a férjemet, de előtte teljesen normális, átlagos körülmények között éltem. Amikor felköltöztem Pestre, volt olyan, hogy hónap végén már alig volt pénzem, és akkor párizsis zsemlét ettem. De az is pont ugyanolyan jó volt. Először egy panelban laktam a szerelmemmel, és az volt az egyik legjobb időszak az életemben” – mondta Köllő Babett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top