Sztárok

Gyerekvállalás: Dombóvári István őszinte vallomást tett

Dombóvári István számára fájó pont, hogy még nem lehet apa, hiszen nagyon szeretne gyereket, és ezért változtatni is hajlandó az életén.

Dombóvári István a TWN.hu-nak őszintén és lényeglátóan beszélt az egyik legnagyobb vágyáról, ami az apaság, és arról, hogy eddig miért nem válhatott valóra. „15 éve vágyom arra, hogy apuka lehessek, tudom jól, hogy az életem csak egy gyermekkel lehetne igazán teljes. Sajnos az elmúlt évek rohanó életvitele, a rengeteg munka azt üzente azoknak a nőknek, akikkel összekötöttem az életem, hogy nem vagyok jó apajelölt. Nem hibáztatom őket, ha őszintén magamba nézek, megértem, hogy miért féltek gyermeket vállalni valakivel, aki folyamatosan úton van, és minden este az ország egy távoli szegletében lép fel, majd éjjel hullafáradtan ér haza” – mondta Dombóvári István, aki kész változtatni az életvitelén.

„Nagyon vágyom már az apaságra, félek, hogy kifutok az időből. A negyedik x őszintén megijesztett. Elszántam magam, hogy változtatok az életemen. Olyan irányba mozdítok a karrieremen, hogy a párom azt érezze,  ő az első, és a munka szigorúan csak a második. Remélem, ez az elhatározás meghozza a gyümölcsét, és hamarosan végre apuka lehetek, és a karomban tarthatom a kis Dombit, hiszen már csak ő hiányzik a teljes boldogságomhoz” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top