Sztárok

Megyeri Csilla útikalauz stoppsoknak – nélküle az Ázsia Expressz más lenne

Ki mondja, hogy nyelvtudás nélkül nem lehet érvényesülni? Csilla és Zsolt is sokáig menetelt az Ázsia Expresszben. Hol sajátos kifejezésekkel, hol mellbedobással jutottak előre. Szerintünk útikalauzt kellene írniuk, mert abban van a jövő!

A tegnapi Ázsia Expressz-adásban nagylelkűen viselkedett Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, talán túlságosan is nagylelkűen. Pedig az egyik legszórakoztatóbb páros, és nélkülük biztosan nem lenne az igazi a verseny. Az, hogy végül maradnak-e, csak a keddi adásban derül ki, addig viszont összeszedtünk néhány Megyeri Csilla-klasszikust.

Így kérj útbaigazítást: Bálong béj, plíz!

Csilla elmondása alapján azért tartotta nagyszerű lehetőségnek az utazós realityt, mert megmutathatta a nézőknek, hogy mennyire talpraesett lány. Aztán rögtön az első adásban hozta a formáját: sok helyi nem igazán tudott mit kezdeni egy kocsik után kiáltozó nővel, aki még a pontos úti céljával sem volt tisztában. 

Ajándékozás! – This is nekem tetszik adni?

Nagyon fontos a jó viszony megtartása az útitársainkkal, sőt jó turista módjára esetleg elkunyerálhatjuk a számunkra szimpatikus tárgyakat, ruhadarabokat à la Molnár Zsolt. 

Gasztronómia 1 – Can I kuty kuty kutyuló? 

Minden nemzet konyháját érdemes kipróbálni, főleg, ha az ember vendégségben van. Csilla jól nevelt lányhoz méltóan segíteni próbált az egyik szállásadójának a vacsora elkészítésében… Mondjuk, elég furán kérdezett rá, hogy megkavarhatja-e az ételt. 

Gsztronómia 2 . – Not vau?

Az ázsiai konyhát sokszor azonosítják azzal, hogy olyan állatokból is készítenek ételeket, melyeket az európaiak házi kedvencként tartanak. Csilla is igen bizalmatlan volt egy-két fogással kapcsolatban, ezért biztosra akart menni, hogy nem a szomszédnéni kiskutyáját fogyasztja-e éppen. 

Vásárlás – Give me hami! 

A shoppingolás minden utazás elengedhetetlen velejárója, viszont ha nem jut eszünkbe egy-egy szó, érdemes megpróbálkozni a magyar és angol nyelv kombinálásával…hátha bejön. Ha enni szeretnél, mondd: give me hami! 

Stoppolási technikák: Plíz, Áj cici és mellbedobás

Ha valakik annyira bevállalósak, mint Zsolti és Csilla, akkor az olyan merész stoppolási technikáktól sem riadnak vissza, mint Csilla formás kebleinek megvillantása egy amúgy igen mélyen vallásos ázsiai országban. Csilláék amúgy is imádnak meztelenkedni a otthonukban.  

Ha már minden kötél szakad: Itsz káosz! 

Vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor nem látja a fényt az alagút végén, például egy ázsiai halpiacon, ahol szinte gyilkolják egymást a helyi asszonyok a friss haláért. Csilla ilyenkor is tudja, mit kell mondani. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top