Sztárok

Kiss Ramóna lehetne a dzsungel Kudlik Julija, mi szurkolunk

A Celeb vagyok, ments ki innen! új műsorvezető párosát, Kiss Ramónát és Puskás Petit rengeteg kritika éri. A kommentelők leginkább a Barátok közt egykori Zsófijának estek neki. De ne aggódj, Rami! A műsorvezetés egy szakma, amit meg lehet tanulni. Sokan írták, hogy jobb lett volna még a műsorkezdés előtt leckéket venni az elődöktől, de sosem késő tanulni.

A Celeb vagyok, ments ki innen! első hete után sok emlékezetes pillanat maradt, és míg a dzsungellakó celebek szimpatikusak a nézőknek, a műsorvezetőket, Puskás Petit és Kiss Ramónát azonnal lecserélnék, ahogy ez a házi szavazásunkon is kiderült. Mi azért adnánk még nekik esélyt, és mivel Rami kapja a több kritikát, ezért azt gondoltuk, megnézzük, kitől lenne érdemes ellesnie néhány szakmai trükköt. 

  1. Kiss Ramóna a dzsungel Kudlik Julija lehetne

A rövid, szőke haj már Kudlik Julinak is bejött, de azért ennél többre lenne szükség a képernyőn.

Kudlik Juli és Kiss Ramóna: egyelőre csak a hajszínük hasonlít

Ramóna már az X-Faktor alatt sok nézőt feldühített azzal, hogy a mikrofonnal teljesen kitakarta az arcát, miközben beszélt. Tessék megnézni, Juli néni ezt milyen ügyesen csinálta!

2. Nem egy buliban van, ettől még érezheti jól magát

Több kommentelő azt írja, hogy amikor meghallják, hogyan riheg-röhög egymással Kiss Ramóna és Puskás Peti, inkább elkapcsolják a televíziót. Szép és jó dolog, ha lazák vagyunk, és élvezzük a munkánkat, de ez nem mehet az eredmény rovására. Sebestyén Balázs és Vadon Jani is nagyon jó barátok voltak, és rengeteget nevettek, amikor ezt a műsort vezették, mégis értettük, miről beszélnek, és senkit sem zavartak. Fontos tanulság:

akkor legyél laza, ha már tudod profin végezni a munkád, ez egy tévéműsor, nem egy baráti traccsparti!

Vicces, de megy ez Ramiéknak is, csak valahogy sosem ez jön le az adásból: 

3. Rami és a szép beszéd

Sokak szerint Ramóna affektál, nyafog. És valljuk be, valóban ráfért volna egy beszédtechnika-tanár. Régen, ha valaki képernyőre került akkor előtte meg kellett szereznie az úgy nevezett mikrofonengedélyt. Például enélkül Endrei Judit sem került volna soha képernyőre. Ha valaki, ő mindig tudta, hogyan kell gyönyörűen beszélni. Nem szégyen ám tőle órákat venni!

4. Rami, Peti: üljetek fel arra a lóra rendesen!

„Nem értik a humorunkat” – reagáltak a műsorvezetők a kommentelőkre… Állj! Most akkor fordítva ülünk a lovon! Ugye nem gondoljátok, hogy a tévénézőket kell átnevelni, hogy megértsék a poénjaitokat? Antal Imre pontosan tudta, hogy ha egy viccén nem nevet a közönség, akkor nem a közönséggel van baj… Színesítsétek a poénrepertoárt!

5. Nem szégyen hibázni, tanulni kell belőle

Sokaknak szemet szúr, hogy a vágott anyagokban sokkal élvezhetőbb Ramóna műsorvezetése, mint az élő bejelentkezések alkalmával. Bizony, ez két külön műfaj! Nádai Anikó is kipróbálta magát mindkettőben, volt a ValóVilág élő műsorának vezetője, de most találta meg az igazán hozzá illő feladatot: egy kibeszélőshow háziasszonyaként tud kiteljesedni. Ahol, ha hibázik, mindent újra lehet venni. Mindenki megtalálhatja a neki való feladatot, de lehet, hogy az nem az élő műsorok vezetése, sőt lehet, hogy nem is a műsorvezetés…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top