Sztárok

Hajdú Péter szívesen ismerkedne újra

Vannak a környezetében olyan nők, akikkel szívesen megismerkedne Hajdú Péter.

„Jelenleg egyedülálló vagyok, nem tehetem meg, hogy pocakot eresztek, sőt! Szeretnék mindent megtenni, hogy jó formában legyek” – mesélte a Vasárnapi Blikknek Hajdú Péter. A műsorvezető diétázik, mindennap sportol, nagyon odafigyel magára, mert ahogy fogalmaz, ha ránéz a kajára, is hízik. És hogy miért olyan fontos ez Hajdú Péternek?

„Készen állok egy új kapcsolatra, de nem hajtom a nőket, hiszek abban, hogy meg fog találni a megfelelő partner – mondta Hajdú Péter.  – Természetesen vannak hölgyek a környezetemben, akik szívesen megismerkednének velem közelebbről, de nem szeretnék csak úgy fejest ugrani egy kapcsolatba, többször átgondolom, ha valakivel szorosabbra fűzöm a kapcsolatomat. Főleg a gyermekeim miatt szeretnék erre odafigyelni” – magyarázta a műsorvezető.

A műsorvezetőnek Sarka Kata után már volt egy próbálkozása egy Eszter nevű hölggyel, de végül csendben szakítottak. A 28 éves lány családot szeretett volna, míg Hajdú Péternek más tervei voltak a közös jövőjükkel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top