Sztárok

Tovább nyomoznak Nótár Mary ügyében

Az énekesnő állítja: volt menedzsere bántalmazta, és fogva tartotta XVII. kerületi házában. Emiatt vetélhetett el Nótár Mary.

Tegnap szembesítette egymással a feleket a rendőrség abban a rákospalotai házban, ahol Nótár Maryt állítólag megverte volt menedzsere, Lakatos Róbert. Az énekesnő a tavaly nyári incidens óta most először találkozott Lakatossal a bíróságon kívül. „A gyom­rom is görcsbe rándult, amikor átléptem a küszöböt. Borzasztó érzés volt bemenni megint abba a házba, ahonnan engem nem engedtek ki, és megráncigáltak. Most is cinkeltek végig, megpróbáltak felidegesíteni. De én nem voltam hajlandó belemenni” – mondta a helyszíni szemle után Mary.

Lakatosék szerint azonban Mary hamisan vádolja őket, ezért állnak az eljárás elébe. „Ezt a helyszínelést mi kértük. Pontosabban az ügyvédünk indítványozta 2017 júliusában, mivel Nótár Mary ellenünk tett korábbi vallomása tele van ellentmondásokkal. Tulajdonképpen ez az egész azért történik, mert úgy akarta leplezni a kamu terhességét, hogy feljelentett minket. Szeptember 9-re datálja az atrocitást, de mégis csak rá három hétre, harmincadikán tette meg a feljelentést. Látleletet pedig szeptember 15-én vetetett, holott azt mondja, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett” – magyarázta a Borsnak Lakatos Róbert, aki jó hírneve megsértéséért be is perelte Nótár Maryt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top