Sztárok

Kulcsár Edina mellében daganatot találtak

Az Ázsia Expressz kapcsán sokat szerepel mostanában, vidáman mesél a kinti kalandokról, de jó néhány álmatlan éjszakán van túl Kulcsár Edina, amióta daganatot talált a mellében.

A modell a BEST magazinnak mesélt arról, hogy egy fotózáson vette észre, valami nem stimmel. Mivel Kulcsár Edinának két évvel ezelőtt csomókat távolítottak el mindkét melléből, pontosan tudta, hogy nem halogathatja a vizsgálatot. 

„Egy ruhát igazgattam magamon a tükör előtt, és egészen meglepő helyen, a dekoltázsnál vettem észre valami oda nem illőt. Nagyon megijedtem, különösen akkor, amikor a dudort megtapintva éreztem, hogy a mellszövetemtől elkülönülve mozog.”

Kulcsár Edina a szövettani vizsgálatra vár

Mindez október végén történt, és Kulcsár Edina azóta már túl van több orvosi vizsgálaton, és hamarosan eltávolítják a daganatot, de hosszú december vár rá. A szövettani vizsgálat január elején lesz, ha ott minden rendben, akkor a modellt egy különleges technikával operálják majd, amiről ő és a szakember is mesélt a Bestnek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top