Sztárok

Hajdú helyre tenné Shane Tusupot

Shane Tusup újabb ordítozós botránya sokakat kommentelésre késztetett – legutóbb a #bochkor-ban beszéltek róla, ahol Hajdú Steve is felszólalt az üggyel kapcsolatban.

Shane Tusup újabb balhéja söpört végig a médiában a héten, amire nagyon sokan reagáltak. Hosszú Katinka férje egy bajai versenyen ordította le Pass Ferenc fejét, méghozzá azért, mert a versenyzője nem hallotta a rajtnál a sípszót, így csak 3-4 másodperc elteltével ugrott vízbe, hatalmas hátrányt szenvedve ezzel. Az úszóedző eléggé felháborodott a történtek miatt, még egy közleményt is kiadott, amire Shane természetesen reagált a közösségi oldalán

Több platformon is foglalkozott a nem mindennapi jelenettel, így a #bochkor adásában is szóba jött. A témával kapcsolatban Hajdú Steve úgy reagált, hogy Hosszú Katinka engedélyével helyre tenné Shane-t, hiszen ez azért mégiscsak túlzás. „Hozzá kell szokni, hogy a Shane egy ilyen srác. Remélem, hogy otthon normális – a medence mellett tele van ‘f*ck you’-val, de otthon nem így viselkedik. Ha nem, akkor Katka szóljon nekem, mert segítek, és helyre tesszük!” – fakadt ki Hajdú Steve. 

További részletek a #bochkor vasárnapi adásában, az ATV-n. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top