Sztárok

Cseke Katinka terpeszétől leesett az állunk

Na, arra, amit Cseke Katinka előadott az Ázsia Expresszben, arra nem csak a laosziak nem voltak felkészülve. Leesett az állunk az előadásától, és mi is egyértelműen nekik ítéltük a győzelmet. Hát ti?

Egy táncos karaoke estet kellett összehoznia az Ázsia Expressz legutóbbi amulett játékában. Kicsit szégyelljük bevallani, hogy előre leírtuk Cseke Katinka és Pallavicini Zita párosát, mert nem kellett volna. Talán az egyik legszórakoztatóbbak most voltak, és látszott, hogy a színésznőt magával ragadta a hangulat.

Cseke Katinka és Pallavicini Zita átgondolt koreográfiával készült az Ázsia Expressz versenyére

„A laoszi Szűcs Juditnak éreztem magam. Őrjöngtek, és akkor gondoltam, jöjjön, aminek jönnie kell. És onnantól nem emlékszem semmire” – mondta az előadásról Cseke Katinka, aki megénekeltette és megtáncoltatta a közönséget is. Mégis, a legemlékezetesebb jelenet az volt, amikor a színésznő lement spárgába. Bár az első előadást nem mutatta a kamera, a másodikról pazar felvétel készült. 

Cseke Katinka és Pallavicini Zita előadása az Ázsia Expressz egyik gyöngyszeme

Nézd vissza, a legjobb pillanatokat és szavazz, Cseke Katinkáék tetszettek-e a legjobban:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top