Sztárok

Cicciolina a lóval való kapcsolatáról beszélt

Ami Cicciolina szájából jön, az mindig maradandó emlék. Három nap kellett ahhoz, hogy a táborlakók, élükön Lukács Mikivel rákérdezzenek, hogy mégis hogy zajlott a hírhedt lovas jelenet – a művésznő válasza lélegzetelállító.

A Celeb vagyok, ments ki innen! csupán az első hét közepén tart, de máris olyan aranyköpéseket hallhattunk, amelyek örökre beleégtek az emlékezetünkbe. A sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a résztvevő sztárokat, Cicciolina csak úgy sziporkázott. Elmondta, hogy ő szeret a szájába venni dolgokat, és mutogatni magát, amin egyébként egyáltalán nem lepődtünk meg. 

Később arról beszélt, hogy bár még nem próbálta ki magát hasonló műsorban, már most imádja a formátumot. „Hasonló típusú versenyen még nem voltam, csak olyanban, ahol állatokkal szerepeltem. A fenekem alól osztogattam a tojásokat, mint egy tyúkanyó, meg hajnalban segítettem egy bocinak megszületni” – mondta a kiutazás előtt a művésznő, aki a tegnapi adásban végre lerántotta a leplet a sokat emlegetett lovas jelenetről. 

„Volt egy színésznő, aki ugyanabban a filmben, amiben én voltam, csinált dolgokat egy lóval, manuálisan próbálta boldoggá tenni. A ló lehet, hogy boldog volt, de én kevésbé, hiszen rám sózták ezt az egészet. Ez az egész kamu”  –fakadt ki Cicciolina, akiről kiderült, hogy Anger Zsolt korábban vágyott rá, majd folytatta a sort. „Nem voltam lóval, de még szamárral és kentaurral sem” – mondta a művésznő, aki nagyon örült, hogy végre tisztázta, és nem úgy tekintenek rá ezután, mint eddig. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top