Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Az első fotó Németh Kristófról és új párjáról

Hatalmas sikert aratott hétvégén a We Will Rock You musical. Az előadásra sok híresség kíváncsi volt, köztük Németh Kristóf is, aki először jelent meg új kedvesével hivatalos rendezvényen.

A We Will Rock You című musical Queen slágerek alapján készült, és az együttes magyarországi koncertje előtt hónapokkal kezdtek el próbálni. A darab érdekessége, hogy az előkészületek alatt Brian May, a zenekar gitárosa is itt volt, ráadásul ellátogatott egy próbára is, ami nagyon inspiráló volt a színészeknek és az alkotóknak. A zenész ráadásul megígérte, hogy 2018-ban biztosan részt vesz majd egy előadáson. A premier utáni partin már felszabadultan koccintottak a szereplők, és olyan művészek is jelen voltak, mint például Zorán, aki a darab egyik főszereplőjével pózolt. Németh Kristóf is részt vett a partin, aki nemrég mutatta be új szerelmét a nyilvánosság előtt, ez volt az első közös rendezvényük.

A premier partin egyébként rengeteg szuper kép készült, és ahogy már említettük, nagyon sok híres művész volt jelen. Íme, egy kis válogatás, ami leírja, milyen jó is volt a hangulat. 

Címlap

top