nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Parádés, amit Majka művel

Parádés, amit Majka művel

Egy hónap alatt elképesztőt ment Majka Mindenki táncol című dala. Ennek ellenére, több rádió is akad, amelyik nem hajlandó játszani a sikerdalt. szavazz, te mit gondolsz erről!
NLCafé
f Ajánlom

Egy hónapja töltötte fel Majka a legújabb számát, a Mindenki táncol pedig hihetetlen sikeres: már több mint 7 milliónál tart a YouTube-on, amit a zenész meg is köszönt mindenkinek. 

Annak ellenére, hogy Majka számát sok nagyobb rádió nem játssza, rengeteg vidéki rádiónál a nap slágere. Érthető, ha a zenész ezt nem tudta szó nélkül hagyni. Bármennyire hálás annak, akik leadják a dalait, nem érti, miért bojkottálják, bárhova kapcsol, nem találkozik saját dalaival. Miközben egyik legsikeresebb száma, a Belehalok már 48 millió letöltés fölött jár a YouTube-on, addig az éterben tényleg ritkán találkozni az ózdi rapper rímeivel.

„Ha egy félig sikeres emberke lennék, akkor azt mondom, hogy jó, elfogadom, nem szeretik a dalaimat. De ez nem így van. Gyorsan elfogynak a jegyek a koncertjeinkre, a YouTube-on rongyosra hallgatnak bennünket, miért nem éri meg a rádiók­nak bennünket adni? Jóban vagyok a srácokkal, velük semmi bajom, de a Wellhellót és a Halott Pénzt miért adják extra rotációban?” – nyilatkozta korábban. 

Majka és a Mindenki táncol sikeréhez rengetegen gratuláltak

Megosztás Facebookon