Sztárok

Oláh Gergő szerelmi vallomása megható

Oláh Gergő nemcsak a karrierjében, hanem a magánéletében is helytáll. 13 éve vannak együtt a feleségével, abból 9 éve házasok – az a céljuk, hogy ők legyenek a hűség reklámarcai.

Oláh Gergő a nézők egyik kedvence volt a Sztárban sztárban, de végül nem került döntőbe. Előtte Zimány Linda párjaként a Nagy Duettben is jól szerepelt. A felesége majdnem mindig ott volt a nézőtéren, és szorított neki, ahogy azt az X-Faktor óta teszi. Nagyot fordult velük a világ, de ez nem rendítette meg a kapcsolatukat. Már azelőtt is együtt voltak, hogy Oláh Gergő híres lett, ez az egyik dolog, amit nagyon becsül a feleségében. A 9. házassági évfordulójuk alkalmából nagyon megható posztot osztott meg. 

„13 éve szeretlek, és ma 9 éve mondtál nekem igent! 3 gyermekemnek adtál életet! Szeretni foglak hófehér hajjal, melletted állok a jóban a bajban. Hálás vagyok, hogy Isten megteremtett Nekem téged! Mi leszünk az örök hűség reklámarcai!” – írta az énekes, aki nemrég olyan képet osztott meg magáról, amin fel sem lehetett ismerni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top