Sztárok

Majka újra nekiment a rádióknak

Ahhoz képest, hogy mennyit játsszák a rádiók, sokkal nagyobb sztárnak tartja magát Majka, aki a pénztárcáján is érzi: hanyagolják.

Keményen kiosztotta a rádiókat Majka, amiért bárhova kapcsol, nem találkozik saját dalaival. Miközben egyik legsikeresebb száma, a belehalok már 48 millió letöltés fölött jár a Youtube-on, addig az éterben tényleg ritkán találkozni az ózdi rapper rímeivel.

„Ha egy félig sikeres emberke lennék, akkor azt mondom, hogy jó, elfogadom, nem szeretik a dalaimat. De ez nem így van. Gyorsan elfogynak a jegyek a koncertjeinkre, a Youtube-on rongyosra hallgatnak bennünket, miért nem éri meg a rádiók­nak bennünket adni? Jóban vagyok a srácokkal, velük semmi bajom, de a Wellhellót és a Halott Pénzt miért adják extra rotációban?” – puffogott a Blikknek Majka.

A Sztárban sztár mentora az is felvetette, esetleg személyesen rá pikkelnek a döntéshozók. „Ez inkább elvi kérdés, de nem titok, éves szinten milliókat húznak ki a zsebemből, aminek nem meglepő módon nem örülök” – utalt a jogdíjbevételekre Majka, aki azért így is el tudja vinni a családját nyaralni Las Vegasba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top