Sztárok

Király Viktor exe újra szerelmes – ő a párja

Volt párja után Nagy Rékára is rátalált a szerelem. A Fem3Cafe műsorvezetője túllépett Király Viktoron, és újra szerelmes – új párját a közösségi oldalán mutatta meg.

Király Viktor és Nagy Réka még a Star Academy alatt jöttek össze, a kapcsolatukat egy ideig titkolták, de aztán mindenre fény derült, ahogy az lenni szokott. Később megérkeztek a viharfelhők, az énekes egy videóüzenetben jelentette be, hogy már nincsenek együtt Rékával, de barátságban váltak el egymástól. A pletykák szerint a szakítás után még egy ideig találkozgattak, de aztán végleg szétmentek. Király Viktorra azóta rátalált a szerelem, új párjával már nyaralni is voltak, a mesés Izraelben. Most pedig Nagy Réka is megtalálta a boldogságot, új szerelmét a közösségi oldalán mutatta meg. 

Az új kapcsolathoz sokan gratuláltak, többek között Tücsi és Fresh Andi is kommentelt, örülnek barátnőjük boldogságának. A kapcsolatról egyelőre nem sokat tudni, de a közös kép a legtöbb esetben azt jelenti, hogy komoly a dolog. Gratulálunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top