Sztárok

Klaudiát csak Kabát Peti párja zavarja a szerelmes vers után

Első nap már pedzegették, harmadik napon már egyértelművé tették a Celeb vagyok szereplői: tudják, mi zajlik Kabát Peti és Halász Klaudia között.

A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői mindezt egy versben fogalmazták meg, Klaudia Kabátja címmel. Miközben Tenya, vagyis Pintér Tibor és Cicciolina felolvasták a szerzeményüket, a két érintett eleinte még mosolygott, aztán kicsit lefagytak. Halász Klaudia és Kabát Peti kapcsolatáról ugyanis elég határozott véleményük van a táborlakóknak. 

Halász Klaudia és Kabát Peti próbáltak mosolyogni a vers felolvasása közben a Celeb vagyok, ments ki innen legutóbbi adásában

Erről a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, és azt is megnézheted a lenti videóban, hogy maguk az érintettek hogyan reagáltak arra, amikor szembesítették őket az elmúlt napokkal:

Halász Klaudia például Peti legnagyobb meglepetésére elmondta, hogy ő is párkapcsolatban él, de mert ő a főnök, őt nem érdekli, mit gondolnak a viselkedéséről az otthoniak. Viszont azért már jobban aggódik, mit szól majd Kabát Peti felesége, Róka Adrienne, aki a lány szerint most téves következtetéseket is levonhat. Kabát ugyan még viccesen megjegyezte a versfelolvasás végén, hogy köszöni a befejezést, és hogy megemlítették: ő Adrienne-t szereti, mert így legalább nem pakolják ki a cuccait az utcára, mire hazamegy. De nézd vissza Klaudia és Peti beszélgetését, mert érdekesen alakult:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top