Sztárok

Elmarad Lola esküvője, újra szingli

Bár többször is helyrehozták a kapcsolatukat, Lola most ismét szakított a párjával, és úgy néz ki, ezúttal végleges a döntés. Így pedig a régóta várt esküvő is elmarad.

Lola nyáron még közös klipet forgatott volt szerelmével, Bencével, akkor még úgy tűnt, hogy minden rendben közöttük. Korábban már jegyben is jártak, az esküvőt tervezték, de aztán szakítottak. Utána újra összejöttek, mert úgy érezték, rendezni tudják a viszonyukat, most viszont kiderült, hogy már különválnak – ezúttal végleg. 

„Hiába fogadkoztunk, hogy másodszor mindent jobban csinálunk majd. Egy ideig minden szebbnek tűnt, de aztán ugyanoda lyukadtunk ki, mint régen: nem foglalkoztunk eleget egymással” – mondta a Konyhafőnök VIP versenyzője, aki úgy érezte, belekényelmesedtek a kapcsolatba. „Talán azért, mert úgy gondoltuk, nem kell ebbe már több energiát fektetni. Másfél hónapja végül én költöztem el egy átbeszélgetett éjszaka után” – vallotta szomorúan az énekesnő a Story magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top