Sztárok

Caramel az öngyilkosságtól mentette meg az énekest

Nem lehet úgy dolgozni, hogy a pénz legyn a legerősebb motiváló erő, ezt vallja Caramel, aki a Story magazinnak meglepő dolgokat mesélt.

Megvalósította a gyerekkori álmát, hiszen Caramelt egy ország simeri és szereti, boldog családi életet él. Mindehhez azonban szerinte nemcsak alázat, szorgalom kell, de kell hozzá jó adag szerencse. Mielőtt azt gondolnánk, hogy neki a zenélés csak pénzkereset, nagyot tévedünk. A Story magazin kérdésre, hogy eszébe jut-e egy koncert előtt, mennyi pénzt keres egy fellépéssel, Caramel nemmel felelt. 

„A koncerten átszellemülök, nem jut eszembe más, csak a közönség, a dalok, és hogy valami szépet, értékeset adjak. Egy érzelmekre ható műfajban nem lehet úgy dolgozni, hogy a pénz legyen a legerősebb motiváló erő.”

Caramel a tehetségkutatókról

Az énekes állítja, hogy a közönség megérezné, ha másképpen lenne. Ez is az egyik oka annak, hogy nem vállal tévéműsorokat. 

„A The Voice-ban és A Dalban vállaltam szerepet, mert az kapcsolódott a szakmához. A tehetségkutatók szerintem ma már hiteltelenek. Nem mondhatom egy fiatal srácnak, hogy világszínvonalú a hangod, és külföldön is sztár lehetsz, miközben nincs így. Nagyon magasra emelik ezeket a gyerekeket, futtatják őket, elhitetik velük, hogy biztos jövő előtt állnak, aztán jön a zuhanás. Volt olyan tehetségkutatóban szerepelt fiatal, aki a műsor után felkeresett, mert elhitették vele, hogy nagy énekes lesz belőle, és öngyilkos akart lenni, akkorát csalódott. Sok telefonba és levélbe került megnyugtatnom és lebeszélnem róla…”

A munka mellett a család is szóba került a Story interjúban, amelyben Caramel elmondta azt is: bármennyire is boldog a házasságuk Szilvivel, azért néha ők is bevágják otthon egymás előtt az ajtót. Részletek a magazinban.

Caramel a Storynak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top