Sztárok

Pápai Joci nem engedi dolgozni a feleségét

Pápai Jocit nem lehet nem szeretni, erre az Appra magyar!-ban való szereplése a legújabb példa. Az énekes egy tabutémát is kifejtett, miszerint ő sosem szerette volna, hogy a felesége elmenjen dolgozni.

Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál alatt lopta be magát a nézők szívébe, de a legnagyobb szerencsénkre azóta is folyamatosan foglalkoztatják. A Sztárban sztár alatt számos olyan produkciója volt, ami után még napokkal erről beszéltek az emberek. Nőnek kifejezetten csinos volt, de voltak olyan bakijai, amikkel sokakat megnevettetett. Az énekes most az Appra magyar!-ban is szerepel, ahol egy nagyon megosztó kérdés kapcsán egy titkot is elárult magáról és a feleségéről

A szerkesztők arra voltak kíváncsiak, hogy a nézők szerint egy anya a kisbabája születése után legkorábban mikor mehet vissza dolgozni. Joci a kérdéssel kapcsolatban kitért arra, hogy ő egyáltalán nem szerette volna, hogy a felesége  elmenjen dolgozni. „Én az a fiú vagyok, aki a feleségét soha nem engedte dolgozni. Nekem annyira lételemem a feleségem, hogy szeretem, ha otthon van velem. Nem is tudom elképzelni, hogy a feleségem a gyerekek nevelésén kívül bármivel is foglalkozna. Volt, amikor akart dolgozni, de végül így döntöttünk” – vallotta be Pápai Joci a műsorban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top