Sztárok

Gyalázzák őket, most válaszolt Kiss Ramóna és Puskás Peti

A kulturált megfogalmazástól az alpári megjegyzésekig mindent kapott most Kiss Ramóna és a párja, de egyben egyeznek a hozzászólók: silánynak tartják a teljesítményüket,

Le a kalappal, ahogyan Kiss Ramóna és Puskás Peti a kritikákat fogadta, amelyekből az elmúlt két napban kijutott nekik bőven. Az első Celeb vagyok, ments ki innen!adás alatt elindult a kommentáradat, és a hozzászólók csalódottan vagy  dühösen szapulták a két műsorvezetőt. Lényegében az is mindegy, hogy Puskás Peti, esetleg Rami vagy éppen a műsor oldaláról választunk egy posztot, mert mindenhova ugyanazokat írták az emberek. Legfeljebb a megfogalmazás változott: 

A lényeget összefoglalva idézünk egyet a kulturáltabbak közül: „Egyik sem műsorvezetőnek való! Idétlen röhögés, nyávogás, affektálás. Nem hiszem hogy az Rtl nem találna olyat, aki tényleg érti is a dolgát…” 

Kiss Ramóna és a párja már az adásban is megjegyezte, hogy köszönik, megkapták a kritikákat, és ma a Reggeliben külön kitértek a kommenetelőkre. A teljesség igénye nélkül ezt válaszolták a negatív megjegyzésekre:

  • „Kapunk hideget-meleget, de inkább hideget, azért vannak pozitív hozzászólások is.”
  • „Kedvenc hozzászólásom, amikor viccelődtem, hogy Kabát Peti hatszázszoros válogatott, aztán azt olvastam, hogy Peti tiszta hülye, a Kabát nem is hatszázszoros válogatott.”
  • „Nem értik a humorunkat.”
  • „Néha írok álnéven a Raminak a Celeb vagyok oldalára, hogy legyen néha kedves hozzászólás is.”
  • Rami szerint külön vicces, és eddig nem is tudta, hogy nagy a feje. „És most, hogy így nézem magam, tényleg.”

Bár belekezdtek abba, hogy megvitatják a negatív megjegyzéseket, a Reggeli műsorvezetői közbevágtak, így végül nem derült ki, mire is jutottak, de a beszélgetésből úgy tűnt, igyekeznek nem zokon venni a kritikákat. 

Amikor elbúcsúztak tőlük, hogy akkor viszlát jövő héten, Peti és Kiss Ramóna is megdöbbent:

Puskás Peti és Kiss Ramóna a Reggliben meglepődött a búcsúzáskor

„Vagy te lehet, hogy tudsz valamit, hogy minket addigra már lecserélnek.”

Bár Balázsék sok sikert kívántak Ramiéknak, sokan már most új Celeb vagyok-műsorvezetőket követelnek. Te hogy vagy ezzel? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top