Sztárok

Felnőttfilmben láthatjuk viszont Aureliót

Aureliótól már sok mindent láthattunk, de a legújabb fotó mindent visz: egy felnőttfilmes oldalán láthatta viszont az egyik szexjelenetét, amit még Zsófikával folytatott le a Való Világ alatt.

Nem túlzás azt állítani, hogy VV Aureliót az ország nagy része kívülről-belülről ismeri. A valóságshow-győztes már a villában töltött ideje alatt sem volt rest megmutatni magát meztelenül, legyen szó egy jacuzzizásról vagy egy ágyjelenetről. Nos, ezen felbuzdulva egy felnőttfilmes site is kitette az oldalára a VV-szereplő egyik szexvideóját, amiről nem is tájékoztatták. 

„Neeem nem nem nem nem nem. Most küldte az egyik Cimborám, hogy akart nézni hajnalban egy felnőtt filmet és ezt találta. Elég komoly nézettséggel. Hihetetlen hogy belőlem mindig meg gazdagodik valaki. Már csak egy kérdés foglalkoztat engem. Hol van a jogdíjam?” – teszi fel a kérdést teljesen jogosan Aurelio, aki nemrég elárulta, hogy az édesanyja a testével kereste a kenyerét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top