Sztárok

Rubint Réka: én megbecsülöm a pénzt

Új oldaláról mutatkozott be Rubint Réka, aki azt is elmondta, mi a véleménye a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről.

Rubint Réka pár rész után búcsút intett a Feleségek luxuskivitelben című realitynek, mert nem igazán tudta felvenni a műsor tempóját. Egy friss interjúban azt mondja, szerinte a szerkesztők az adásokban egész más képet mutatnak a szereplőkről, mint amilyenek valójában. Ő pedig ebben nem szeretett volna részt venni.

„Én nem tudok más lenni, mint amilyen vagyok. Nekem a pénz az a munkám természetes hozadéka, nem tudnék elszámolni azzal, mennyit kerestem pontosan az elmúlt hónapban. Soha nem azért szerepelek, hogy nagyon sok pénzt keressek, ez mindig is így volt. Amikor 21 évesen megvettem az összespórolt pénzemből a kis piros Polskimat, akkor is boldog voltam. Ha a mozgást tudom hirdetni, akkor nem számít, milyen autóm van, vagy hogy albérletben, kollégiumban vagy saját házban lakom. Engem így neveltek, a műsor címéből is csak a feleség illik rám. A luxus nálam nem a sokadik táskát jelenti, hanem azt, hogy tudok aludni fél órát” – mondta Schobert Norbi felesége a Bors szerint.

Lehet, hogy sokan nem gondolnák, de Réka csak úgy vásárolgatni sem szokott. „Cipőkért képtelen vagyok 35-40 ezer forintnál többet kiadni. Ha ruhákról van szó, akkor sem fogsz engem Dolce&Gabbanában vagy Chanelben látni. Sokéves csizmáim vannak, és nagyon vigyázok rájuk. Amikor Norbit megismertem, még magassarkú cipőm sem volt, csak egy Buffalo-utánzat, amit a Fáy utcai piacon vettem. Most is egy olyan kabátot hordok, amit két éve vettem a Zarában. Én sokat dolgozom a pénzért, ezért megbecsülöm” – árulta el Rubint Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top