Sztárok

Különleges feladatot kapott Zoltán Erika

Zoltán Erika a mai napig díva, és ahogy ő fogalmaz, néhány éve elmúlt húszéves, de ez cseppet sem zavarja. A mai napig azt csinálhatja, amit szeret. Nemrégiben pedig egy különleges feladat is rátalált, amellyel nemcsak hangi adottságait és tánctudását kamatoztathatja, de színészi képességeit is próbára teheti.

Zoltán Erika és Robby D. 20 éve házasok, és ahogy ők fogalmaznak, egymást tartják fiatalon. Az énekesnőt egyébként nemrég hatalmas csalódás érte, hiszen hanyagság miatt elmaradt régóta tervezgetett koncertje, de aztán szerencsére találtak megoldást a problémára. Zoltán Erika most egy új feladatot kapott, végre megcsillogtathatja színészi tudását is: egy retromusicallel segít visszalapozni két-három évtizedet a naptárban. 

„Nemrég mutattuk be a Retropolyt három erdélyi helyszínen, és mindenhol elképesztő volt a fogadtatás. Az előadás abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeket, így remélem decemberben az itthoni közönséget is meggyőzzük. A történet a rendszerváltás idején játszódik, roppant humoros és egyben romantikus, amihez igazán jól illeszkednek a kiválasztott dalok. Akik szeretik a ’90-es évek zenéit, azok imádni fogják ezt is” – kezdte Zoltán Erika.

Erika karaktere – Mami, egy amnéziás énekesnő – nagyon érdekes és rendkívül szórakoztató is egyben. Nem csoda, hogy imádja játszani. „Mami figurája egy komikus szerep. Ő is sokat énekel, táncol, nagyon az én világom. Ez egy újabb örömforrás az életemben, ami elüt a hétköznapjaimtól, kiléphetek a komfortzónámból, és még szeretem is, hogy Maminak hívnak. Fantasztikus a szereplőgárda, nagyon jól éreztem magam a társaságukban. Ott van például Sipos Tomi, aki a párom a musicalben. Velünk mindig történik valami vicces és váratlan, vagy Baronits Gábor, akit anyukája, Ungár Anikó révén egészen kisgyerekkora óta ismerek. Az pedig külön megtiszteltetés, amikor a színészi játékomat is megdicsérik a profi kollégák” –  tette hozzá a Sláger TV műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top