Sztárok

Fenyegető üzeneteket kapott eltűnése előtt VV Fanni

Egy férfit előzetes letartóztatásba helyeztek VV Fanni eltűnésével kapcsolatban, de még mindig nagyon kevés a konkrétum az ügyben.

Több mint egy hete, furcsa körülmények között tűnt el budapesti otthonából VV Fanni. A fiatal lány szülei attól tartanak, lányukat szexmunkára kényszeríthetik. Fanni korábban dolgozott már prostituáltként, de édesanyja szerint felhagyott vele, ezért is különösen aggasztó az eltűnése.

Azonban kiderült: Fannit kísérthette a múltja. Egy közeli ismerőse szerint ugyanis fenyegető, zaklató üzenetek árasztották el a lányt az eltűnése előtt. „Sok futtató és escortlány írogatott Fanninak, több alkalommal meg is fenyegették őt. Ezért döntött úgy, hogy ne legyen megtalálható a közösségi oldalakon, de aztán sms-eket küldtek neki, vagy felhívták. Ezt elég nehezen viselte” – árulta el az informátor a Blikknek.

A barát szerint az is lehet, hogy Fannit egy korábbi kuncsaftja rabolta el. Az üggyel kapcsolatban gyanúsítottként hallgattak ki, majd előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit tegnap, közölte a rendőrség, de többet a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árultak el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top