Sztárok

Apja betegsége miatt keres húga mellé segítőt Dopeman

A rapper apja szombatról vasárnapra virradóra kapott agyvérzést.

Dopeman egy Facebook-posztban írt arról, hogy mi történt édesapjával, és hogy ennek mik a következményei, posztját változtatás nélkül közöljük: 

Kedves Mindenki!

Családunk újabb nehéz kihívással néz szembe. Apukám tegnap hajnalban agyvérzést kapott. A váci kórház neurológiai osztályán dolgozóknak hála életben van, és lassan a 48 órás kritikus időszak végére érünk. Szerencsére a tudata teljesen ép, és ma az is kiderült, hogy az ülőegyensúlya is rendben. Minden együtt érző gondolat számít, de ami a legfontosabb, hogy keresünk egy olyan, fogyatékkal élők gondozásában jártas, erős fizikumú hölgyet, aki édesapám várhatóan elhúzódó rehabilitációja idején anyukám segítségére tud lenni a Fruzsival kapcsolatos teendőkben (Természetesen nem ingyen! Az ötleteket privátban várom, Dunakeszin és környékén lakók előnyben). Kérem a szélhámosokat, hogy kíméljenek, mert azokat kiszúrom és nem tolerálom!!! Sokat tanulunk mostanában, de hiszem, hogy többé válunk tőle mindannyian. Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Ölelés, a #pityingercsalád

A rapper mindig nyíltan beszélt arról, hogy nála 18 évvel fiatalabb húga sérült (nemrég újra kellett éleszteni), de mindig hozzátette, hogy a család mindezt nem éli meg nehézségnek, sőt állítják, Fruzsina a legnagyobb tanítójuk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top