Sztárok

Sarka Kata több száz ezres ajándékot kapott névnapjára

Sarka Kata múlt héten tartotta a névnapját, ami elég jól sikerült: több napon át ünnepelt, tegnap pedig egy olyan ajándékot kapott, amilyenre valószínűleg minden nő vágyik, de csak keveseknek adatik meg.

Sarka Kata keblei mellett sosem tudunk szó nélkül elmenni, de nemrég a frizuráját is megváltoztatta, amivel egészen más lett az arca. Az üzletasszony mostanában kevesebbet posztolt a közösségi oldalain – a munka és a gyerekek nevelése biztosan sok időt elvesz. Sarka Kata most kicsit kiszakadt a szürke hétköznapokból, hiszen múlt héten ünnepelte a névnapját, ez alkalomból pedig csodás ajándékokat kapott: többek között egy nagy doboz rózsát, ami manapság igen menő meglepetésnek számít. 

Úgy látszik, már nem trendi egy csokor rózsa, most már ilyen formában kapják a nők. A doboznyi virág egyébként elég sokba kerül, főleg, ha még úgynevezett „örökrózsából” is van. Az értékét nem tudjuk megbecsülni pontosan, hiszen ez egyedi tervezés, de az biztos, hogy nem az olcsó kategóriába tartozik. Mindenesetre, utólag is boldog névnapot kívánunk Katának!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top