Sztárok

Kevin Spacey nélkül fejezhetik be a House of Cards forgatását

Ha minden jól megy, akkor december 8-án folytatódik a House of Cards hatodik évadának forgatása, de már Kevin Spacey nélkül. A forgatókönyvírók most azon dolgoznak, hogy lehetőleg zökkenőmentesen írják ki a szexuális zaklatással vádolt színészt a sorozatból.

A Hollywood Reporter megszerezte a gyártó Media Right Capital alelnökének egyik levelét, amelyből az derül ki, hogy a tervek szerint – ha sikerül ebben megállapodni a Netflix produkciós céggel – két hét múlva, azaz december 8-án folytatódik a House of Cards (Kártyavár) hatodik évadának forgatása. A Netflix közel egy hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy szüneteltetik a népszerű széria forgatását, miután a Frank Underwoodot alakító Spacey-t szexuális zaklatással vádolják (többen a Netflix csapatából). 

A levélből kiderül többek között az is, hogy a forgatókönyvírók a forgatás felfüggesztése óta azon dolgoznak, hogy kiírják a történetből az egykori főszereplőt, akit a sorozat alatt lépésről lépésre szorít háttérbe felesége, a Robin Wright által formált Claire Underwood.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top