Sztárok

Fresh Andi: Voltam már szerető

Jó ideje nincs kapcsolatban Fresh Andi, aki őszintén mesélt a hibákról, melyeket a szerelem nevében követett el fiatalabb korában.

Villányi Andrea a Fresh lányduóval vált egy csapára országosan ismertté. A szőke lány a húszas évei elején csöppent bele a sikerbe és a csillogásba, válogathatott a férfiak közül, mára azonban egyedül maradt. „Egy éve elengedtem ezt a dolgot, és már nem marcangolom magam, amiért egyedül va­gyok. Három és fél éve nem élek kapcsolatban. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem randizom” – mondta az énekesnő a Borsnak.

Andi úgy fogalmazott, évekig kapcsolatfüggő volt, emiatt többször előfordult, hogy neki kellett eltartania aktuális párját. „Őket nem nevezném férfiaknak, inkább fiúknak. Na, ez az, amit soha többé nem tennék. Több pasimat nem tartom el. Ez nem azt jelenti, hogy gazdag férfit akarok, sőt. Csak annyit várok el, hogy legalább ott tartson az életben, ahol én: tudja fenntartani magát, az otthonát, a kocsiját” – mondta Andi.

A csinos énekesnő azt is bevallotta, volt már szerető, de abból az esetből is tanult, és nem menne bele ilyen helyzetbe újra. „Hiszem és érzem, hogy tartogat valakit nekem az élet, de ha ne adj’ isten mégsem jönne össze a leányálom – hófehér ruha, templomi esküvő, babakocsi-tologatás –, akkor sem pánikolnék (…), hiszem, hogy mindennek oka van, és bárhogy is alakul az életem, én elfogadom” – árulta el Fresh Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top