Sztárok

Uma Thurman a Kill Bill egyik jelenetével üzent Harvey Weinsteinnek

A színésznő hosszú hallgatás után szólalt meg a zaklatási botrányban, és kemény szavakkal tette helyre a producert.

Hosszú hallgatás után Uma Thurman is megszólalt Harvey Weinstein szexuális zaklatási botrányával kapcsolatban. A színésznő hét filmben dolgozott együtt a producerrel – köztük a Ponyvaregényben és a Kill Bill-filmekben –, és most a Kill Billből vett egyik fotóval üzent Weinsteinnek.

Az Instagramra posztolt kép abból a jelenetből származik, amikor Thurman bejelenti, hogy meg fogja ölni Billt, és keményen megbosszulja az őt ért kínzásokat.

Örülök, hogy lassan mennek a dolgok, nem érdemelsz golyót

– írja a színésznő, miután boldog hálaadást kívánt mindenkinek, kivéve Weinsteint.

A bejegyzésben kifejezi a háláját mindazoknak, akiknek volt elég bátorságuk, hogy kiálljanak az ügyben másokért, és a #meetoo hashtaget is beletette a posztba. Üzenetét azzal fejezte be, hogy maradjanak vele – mintha készülne valamire.

Uma Thurman egy októberi interjúban még azt mondta, túlságosan dühös ahhoz, hogy bármit mondjon a Weinstein-botrányról, de úgy tűnt, hogy ő is áldozata volt a Hollywoodban zajló szexuális zaklatásoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top