Sztárok

Cseke Katinkáékra ráesett a tető

Ha egy vígjáték szereplői lennének, azt gondolnánk, hogy a Cseke Katinka és Pallavicini Zita karaktere kicsit már eltúlzott, mert ilyen peches emberek egyszerűen nincsenek. Pedig még fokozni is lehet a helyzetet.

Kezdjük azzal, hogy Cseke Katinka alig lát, mivel a két szeme között hat dioptria a különbség, fáj a térde, és ahogy mondja, a túlsúlya csak nehezítette a helyzetét.

„Azt mondták, ez nagy kirándulás lesz, négy országon át, ha minden jól megy. Amolyan ázsiai El Camino. Vicces lesz. Vicces lett. A nézőknek. Mi aztán rájöttünk, hogy ez egy túlélőshow. Mert az. Borzasztóan kemény, fárasztó, átlag negyvenhat fokban, százszázalékos páratartalomban menni. Képzelhetik, tíz-húsz kiló túlsúllyal, a tíz-tizenöt kilós hátizsákkal, amikor megérkeztünk a negyvenkét fokos Vietnámba.” 

Aztán ott van Pallavicini Zita, egy öt évvel ezelőtti baleset miatt gyakorlatilag nem tudja használni a jobb karját. „Kirepültem az anyósülésről és kiszakadt a jobb karom a helyéről” – mesélte korábban, és az Ázsia Expresszben akart bizonyítani, hogy kis túlzással, de fél karral is tudja teljesíteni a kihívásokat. Aztán csak tetézte a dolgokat, hogy a színésznő megsérült, kis híján levágta az egyik ujját, a stoppolás pocsékul megy nekik, és mintha minden összeesküdött volna ellenük. Eljött a pont, hogy Cseke Katinka fel akarta adni az Ázsia Expresszt. De aztán felszívta magát.

Cseke Katinkáékat nem lehet legyőzni… 🙌🏻 #azsiaexpressztv2

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés,

Tegnap már gyakorlatilag csak nevetett minden megpróbáltatáson, vagy igyekezett szórakozni. Amikor a szállásukon kaptak vacsorát, minden falatot élvezett, jól üldögélt a laoszi családdal, mígnem egy gerenda a rájuk esett. 

„Konkrétan ránk esett a tető” – mondta Katinka, aki megnyugtatta a helyieket, hogy nincsen semmi baj. Majd Zitát is igyekezett meggyőzni: nem probléma, hogy a gerenda a tányérjába csapódott, lépjen túl rajta. De kiderült, hogy nem csak Pallavicini ebédje, de a keze is megsérült. 

Cseke Katinka és Pallavicini Zita az Ázsia Expressz harmadik hetén

Nézd meg az Ázsia Expressz Stan és Panjának jelenetét hanggal: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top