nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Stohl András: „Legyen ott az összes gyerekem és az összes anyuka”

Stohl András: „Legyen ott az összes gyerekem és az összes anyuka”

Stohl András az Álomutazó kapcsán beszélt élete legboldogabb pillanatáról és arról is, miben reménykedik, mitől lesz boldog a jövője. A színész bepillantást nyújt nem szokványos családi életébe, és elárulja, mit szeretne a legjobban átadni gyerekkorából saját gyermekeinek.
NLCafé
f Ajánlom

Kemény hetek állnak Stohl András mögött: az elmúlt 10 hétben minden vasárnap estéjét a Sztárban sztár stúdiójában töltötte, ahol komoly érzelmi hullámvasút jellemezte. Eközben a színházban is helytállt, ráadásul folyamatosan próbál az Álomutazó című, karácsonyi darabra. A produkció kapcsán beszélt kicsit a családi háttérről, és azt is elárulta, számára milyen az ideális karácsony. 

„Az én életem nem egy szokványos családi élet: van két nagylányom, és két kisebb gyermekem. A két nagyobb lány egy másik családban nőtt fel, ezért mindig 23-án találkoztunk együtt. Bármilyen furcsán hangzik, mi akkor karácsonyoztunk, ott aludtak, majd 24-én visszamentek az anyukájukhoz ünnepelni. Jobban megbonyolítja a helyzetet, hogy új kapcsolatban élek, így én is vendég leszek. A párom megértő, tehát az van, amit a gyerekek és az Ancsi szeretnének. Ott leszek a gyerekekkel 24-én, mintha én is ott laknék. Kicsit szomorú ez az egész, de hát sok ilyen család van” – mesélte Stohl. 

Megosztás Facebookon