Sztárok

Komoly filmszerepet kapott Kulcsár Edina

Az elmúlt években volt látható a Drága Elza! című, látványos háborús dráma a mozikban, amely most jelenik meg DVD-n. Ehhez készítenek egy 25 perces filmet extraként, amelynek Edina a főszereplője.

Kulcsár Edina már sok szerepben kipróbálta magát, mióta a Magyarország Szépe által ismert lett a neve. A világversenyen az eddigi legjobb eredményt érte el magyarként, ő lett a világ második legszebb lánya, ami előtte még senkinek sem sikerült. Edina jól használta ki az ismertség nyújtotta lehetőségeket: műsorvezető lett a TV2-n, saját modelliskolát nyitott, majd állandó szereplője lett egy napi realitynek, most pedig egy túlélő show-ban szerepel a párjával, Szabó Andrással. Emellett persze még modellkedik is, és most egy filmszerepre is felkérték. 

Istenem... Mire vállalkoztam! 🤦🏻‍♀😅🙈😂 #valamikeszul #titok #nagyonvarom #ujszerepben #felszerelkeztem

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

A Drága Elza! című háborús dráma nagy sikert aratott a mozikban, a napokban pedig DVD-n is megjelenik. Ehhez készítenek egy 25 perces extra kisfilmet, amiben Edina lesz a főszereplő. A filmhez hasonlóan ez is a II. világháború idején játszódik majd, korhű jelmezekkel és játékfilmes pirotechnikával.

Edina egy haditudósítót alakít,

több látványos jelenete is lesz, köztük olyan, amelyben lelövik, illetve felrobbantják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top