Sztárok

Fésűs Nellynél elszakadt a cérna párja miatt

Muri Enikő és Fésűs Nelly már korábban is összekaptak, aminek nagy vita lett a vége. Most egy feladat során nem igazán ment a labdapasszolgatás a párosnak, emiatt pedig egymáson vezették le a feszültséget.

Sokan azt gondolták volna, hogy két színésznő, akik évek óta ismerik egymást, közös a szakmájuk, és még barátnők is, nagyon jól szerepelnek majd együtt. Nos, Muri Enikő és Fésűs Nelly rácáfol erre, hiszen az Ázsia Expresszben sokszor nem férnek meg egymás mellett. Nagyon sokat veszekednek, leginkább Muri Enikő hisztijei készítik ki Fésűs Nellyt. Enikő a verseny kedvéért feladta operettszínházas karrierjét, nemrég pedig zokogva üzent volt főnökének. Most újabb fordulóponthoz érkezett a színésznő, hiszen egy újabb veszekedés miatt eléggé távol kerültek egymástól Nellyvel. 

A két színésznőnek egy passzolgatós játékban kellett volna helytállnia, de mint a videóból kiderül, nem igazán sikerült nekik, ezért ismét feszültség alakult ki kettejük között, aminek a vége az lett, hogy Enikő az egyik, Nelly a másik irányba ment. Hogy sikerül-e rendezni a viszonyt, a ma esti adásból kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top