Sztárok

Rúzsa Magdi elárulta, miért sírt az esküvőjén

Rúzsa Magdi a Mokkában mutatta meg először a legújabb klipjét, amiben menyasszonyi ruhában is feltűnik. Az énekesnő mesélt családias hangulatú esküvőjükről is.

Rúzsa Magdi élete nagyot fordult az utóbbi pár hónapban: szerelme tavaly kérte meg a kezét, ősszel pedig sor került a polgári, majd a templomi esküvőre is. Az énekesnőről egy csodálatos fotósorozat készült menyasszonyi ruhában, amelyet a rajongóival is megosztott, később pedig az esküvőről is elárult egy-két részletet. Most a Mokkában emlékezett vissza a nagy napra és arra, hogyan élte meg. 

„Olyan vagyok mint egy vihar, rengeteg dolog történik velem és minden gyorsan. Nagyon különleges, családi hangulatú esküvő volt. A legemlékezetesebb az volt, amikor hajnalban még ott táncolt a kemény mag, és énekeltük az Azért vannak a jó barátok című dalt. Ott eltört a mécses, jó érzés volt, hogy mindenki, aki nekem fontos, ott volt, és együtt örült velem. Ez egy örök emlék marad, nagyon megható pillanat volt” – nosztalgiázott az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top