Sztárok

Nemi erőszakkal vádolják a Backstreet Boys szépfiúját

Nemi erőszakkal vádolta meg a Backstreet Boysból megismert Nick Cartert Melissa Schuman, a Deam nevű lánycsapat egykori énekesnője.

Azt állítja Melissa Schuman, a Deam nevű lánycsapat egykori énekesnője, hogy a Backstreet Boys szőke énekese, Nick Carter megerőszakolta őt. Az eset még 2002-ben történt, amiről Schuman producerei tanácsára hallgatott idáig. Most blogján írt a tizenöt évvel ezelőtti esetről.

Schuman még csak 18 éves volt, amikor közösen dolgoztak egy tévéműsoron, és a fiatal énekes felhívta a lányt a szobájába. Carter rámászott az énekesnőre, aki tiltakozott, mondta, hogy a csóknál nem szeretne tovább menni. Ennek ellenére Carter mégis orális szexre kényszerítette a fürdőszobában, majd a hálószobába vitte, és megerőszakolta.

Újra mondtam neki, hogy szűz vagyok, és nem akarok szexelni. Mondtam neki, hogy a jövendőbeli férjemnek tartogatom magam. Ezt újra és újra elismételtem neki. Erre azt suttogta a fülembe, hogy »én is lehetek még a férjed«

 – írta blogján Schuman.  

Az énekesnő leírja azt is, hogy Carter nagyon mérges lett, amikor megpróbálta visszautasítani, amitől ő nagyon megijedt, és úgy érezte, csapdába került. Az erőszak után elmesélte a történetet akkori menedzserének, aki lebeszélte arról, hogy nyilvánosságra hozza az esetet. Azzal győzték meg, hogy egy ilyen perrel leginkább magának ártana legtöbbet, főleg szakmai szempontból.

Az ügyben jelenleg sem Nick Carter, sem pedig a Backstreet Boys képviselői nem nyilatkoztak.

Pitchfork

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top