nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nemi erőszakkal vádolják a Backstreet Boys szépfiúját

Nemi erőszakkal vádolják a Backstreet Boys szépfiúját

Nemi erőszakkal vádolta meg a Backstreet Boysból megismert Nick Cartert Melissa Schuman, a Deam nevű lánycsapat egykori énekesnője.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Azt állítja Melissa Schuman, a Deam nevű lánycsapat egykori énekesnője, hogy a Backstreet Boys szőke énekese, Nick Carter megerőszakolta őt. Az eset még 2002-ben történt, amiről Schuman producerei tanácsára hallgatott idáig. Most blogján írt a tizenöt évvel ezelőtti esetről.

Schuman még csak 18 éves volt, amikor közösen dolgoztak egy tévéműsoron, és a fiatal énekes felhívta a lányt a szobájába. Carter rámászott az énekesnőre, aki tiltakozott, mondta, hogy a csóknál nem szeretne tovább menni. Ennek ellenére Carter mégis orális szexre kényszerítette a fürdőszobában, majd a hálószobába vitte, és megerőszakolta.

Újra mondtam neki, hogy szűz vagyok, és nem akarok szexelni. Mondtam neki, hogy a jövendőbeli férjemnek tartogatom magam. Ezt újra és újra elismételtem neki. Erre azt suttogta a fülembe, hogy »én is lehetek még a férjed«

 – írta blogján Schuman.  

Az énekesnő leírja azt is, hogy Carter nagyon mérges lett, amikor megpróbálta visszautasítani, amitől ő nagyon megijedt, és úgy érezte, csapdába került. Az erőszak után elmesélte a történetet akkori menedzserének, aki lebeszélte arról, hogy nyilvánosságra hozza az esetet. Azzal győzték meg, hogy egy ilyen perrel leginkább magának ártana legtöbbet, főleg szakmai szempontból.

Az ügyben jelenleg sem Nick Carter, sem pedig a Backstreet Boys képviselői nem nyilatkoztak.

Pitchfork

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon