Sztárok

Rejtélyes üzenetet írt halála előtt Benkő Géza

Munkahelyi problémák nyomaszthatták a színházi próba közben elhunyt Benkő Gézát. Előkerült egy üzenet.

Vasárnap tragikus hirtelenséggel hunyt el Benkő Géza, a Jóban rosszban egykori szereplője, aki színházi szerepei miatt rengeteget ingázott Kassa, Békéscsaba és Szerencs között. Most egy nyomasztó üzenet került elő a színésztől éppen a színházzal kapcsolatban. Benkő Géza a Kassai Thália Színház igazgatójának, Czajlik Józsefnek írt.

„Semmi gond, tudod, most már végig fogom csinálni, csak magam miatt is. Nem vállaltam becsületből két felkérést. Csak azért, mert ide elígérkeztem s nem akartam sz.rt csinálni a számból. Most pedig nincs már más melóm, ez van, hát felépítem a házat a tűzvonalba, azzal, hogy nem fog meglepni, ha lebombázódik. De sem idegeskedni, sem nyugtalankodni tovább nem fogok. Most ez lett, minden dolog jó valamire, semmi se véletlen, meg ilyenek” – írta a hajnali órákban.

Szoros, művészi barátság volt a mienk, a munkahelyi gondokat is megosztottuk egymással – nyilatkozta a Blikknek Czajlik József, aki elmondta, hogy barátja a szerencsi szerződése miatt is aggódott. – A kollégákkal nagyon jó kapcsolatot ápolt, a háttérben azonban voltak gondok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top