Sztárok

Kovács Dóra mély dekoltázzsal köszönti rajongóit

Kovács Dóra nemrég új műsorral debütált az RTL Klubon. Mióta kilépett az ÉNB-ből, felfelé ível a karrierje a csatornánál, ráadásul a közösségi médiában is nagy szerepe van. Most például egy intim képpel lepte meg rajongóit.

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, amikor Kovács Dóra bejelentette, hogy elhagyja az Éjjel-nappal Budapestet. Azóta viszont nagyon sokat foglalkoztatja a csatorna: először az X-Faktor Facebook-oldalát vitte, majd párjával, Király Petivel szerepelt a Nyerő párosban, aztán saját műsora lett, és a Reggeliben is volt műsorvezető pár alkalommal. Dóra ezek mellett zenél is, és becsülettel vezeti a közösségi oldalát. Már eddig is láthattunk róla szexi képeket, a legújabb azonban túlszárnyalja az eddigieket. 

Szeretem amikor stylistok veszik kézbe az aktuális outfitem 😍Bátrabbak nálam ez biztos... 😉

Kovács Dóra (@dj_dora_kovacs) által megosztott bejegyzés,

„Szeretem, amikor stylistok veszik kézbe az aktuális outfitem. Bátrabbak nálam, ez biztos…” – írta Dóra arra utalva, hogy ő bizony ritkán hord ilyen sokat mutató ruhát. Nos, a rajongóknak nagyon bejön az új külső, ez a kommentekből egyértelműen kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top